2020-05-22 13:23:29

Organizacija odgojno-obrazovnog rada u školi od 25. svibnja 2020.

Poštovani roditelji,

od ponedjeljka, 25. svibnja u našoj se školi organizira odgojno-obrazovni rad za sve učenike od 1. do 8. razreda i odgojno - obrazovne skupine. Nakon redovite nastave (jutarnja smjena) slijedi rad produženog stručnog postupka.  

Povratak srednjoškolaca nije predviđen u ovom tjednu. 

Organizacija rada škole pridržavati će se uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo  i preporuka Ministarstva znanosti i obrazovanja. U školi će se osigurati sve potrebne mjere kako bi vaša djeca bila sigurna jer imamo dovoljno prostora i osoblja na raspolaganju.

            Na priloženoj poveznici možete pročitati Preporuke za organizaciju rada u razrednoj nastavi i upute za vrednovanje i ocjenjivanje u mješovitom modelu nastave od 25. svibnja 2020. koje je objavilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja

https://skolazazivot.hr/preporuke-za-organizaciju-rada-u-razrednoj-nastavi-i-upute-za-vrednovanje-i-ocjenjivanje-u-mjesovitom-modelu-nastave-od-25-svibnja-2020/

https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Upute_vrtici_skole.pdf

Poštovani i dragi roditelji, možete biti mirni i sigurni da će vaša djeca, a naši učenici u školi biti u sigurnom i poticajnom okruženju. S veseljem ih očekujemo.

O svim pojedinostima pravovremeno će vas upoznati vaše razredne učiteljice, a za  sve upite i nejasnoće stojim vam na raspolaganju.

Srdačan pozdrav

Ravnateljica

 
 

Centar za odgoj i obrazovanje Rijeka