preskoči na sadržaj
Vijesti

SUSRET KUHARA U VARAŽDINU

Varaždin, 5.svibanj 2017.

 

Domaćin susreta pomoćnih kuhara-slastičara bio je Centar za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar  u Varaždinu. Na susretu sudjelovale su četri škole Škola za odgoj i obrazovanje Pula, Centar za odgoj i obrazovanje Rijeka, Srednja škola – Centar za odgoj i obrazovanje Zagreb  te Centar za odgoj i obrazovanje Tmislav Špoljar.

Ideja za ovakav susret došao je od pedagoga Zlatka i profesorice Ivanke Jakopec . Želja je da se kroz direktni rad učenici upoznaju s različitim jelima iz cijele Hrvatske. Učenici su bili pomiješani u dva tima (plavi i zeleni), a timovi su imali zadatak napraviti dva menua, kontinentalni i mediteranski.

Menu zelene ekipe za predjelo je pripremio sir i vrhnje, sušeni svinjski jezik, domaće sušene kobasice i špek, za glavno jelo pileći paprikaš, domaće široke rezance i zelenu salatu, a kao desert zagorske štrukle. Plava ekipa je za predjelo složila paštetu od tune kao glavno jelo priredili su tjesteninu s tikvicama i kozicama, a za desert mediteranske kolačiće. Sve što su napravili bilo je više nego ugodno i oku i nepcu. Zaključak svih je da se ovakav Masterchief mora nastaviti i sljedeće godine!



Priloženi dokumenti:
img_5245.jpg (637.68 KB)
img_5260.jpg (509.74 KB)
thumbs_img_5236.jpg (9.96 KB)

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ivone Šabarić Rubeša   datum: 10. 5. 2017.

Vijesti

SUSRET KUHARA U VARAŽDINU

Varaždin, 5.svibanj 2017.

 

Domaćin susreta pomoćnih kuhara-slastičara bio je Centar za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar  u Varaždinu. Na susretu sudjelovale su četri škole Škola za odgoj i obrazovanje Pula, Centar za odgoj i obrazovanje Rijeka, Srednja škola – Centar za odgoj i obrazovanje Zagreb  te Centar za odgoj i obrazovanje Tmislav Špoljar.

Ideja za ovakav susret došao je od pedagoga Zlatka i profesorice Ivanke Jakopec . Želja je da se kroz direktni rad učenici upoznaju s različitim jelima iz cijele Hrvatske. Učenici su bili pomiješani u dva tima (plavi i zeleni), a timovi su imali zadatak napraviti dva menua, kontinentalni i mediteranski.

Menu zelene ekipe za predjelo je pripremio sir i vrhnje, sušeni svinjski jezik, domaće sušene kobasice i špek, za glavno jelo pileći paprikaš, domaće široke rezance i zelenu salatu, a kao desert zagorske štrukle. Plava ekipa je za predjelo složila paštetu od tune kao glavno jelo priredili su tjesteninu s tikvicama i kozicama, a za desert mediteranske kolačiće. Sve što su napravili bilo je više nego ugodno i oku i nepcu. Zaključak svih je da se ovakav Masterchief mora nastaviti i sljedeće godine!



Priloženi dokumenti:
img_5245.jpg (637.68 KB)
img_5260.jpg (509.74 KB)
thumbs_img_5236.jpg (9.96 KB)

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ivone Šabarić Rubeša   datum: 10. 5. 2017.

ATTEND projekt
Attend projekt


Kalendar rada
Kalendar rada za šk....


Školski liječnik

dr. Vanja Tomac
vanja.tomac@zzjzpgz.hr

Tel: 051/222-927

 

051/339-864

 

 


e-Dnevnik

Tražilica

Kalendar
« Studeni 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji


Oglasna ploča

Korisni linkovi

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja




preskoči na navigaciju